söndag 10 oktober 2010

Lugn & skön


D
et kan man sammanfatta vår söndag med. Och så ett ord till Skattskrinet!! Har ni inte varit där så åk dit!!!
Vill ni handla tok fina inrednings saker så åk dit. Vill ni ha inspiration så åk dit. Vill ni ha en doft upplevelse så åk dit! Ja med andra ord åk dit!

De tre fina kunddarna fick följa med hem och ett underbart doft ljus. Sambon hittade en termometer men den får jag visa en annan dag:) Givetvis fick jag massa inspiration så jag rotade fram en gammal gardin som får agera duk på bordet i vardags rummet. Får se hur länge duken får vara vit o fin och kuddarna ligger där dom ska bara då vår lilla hulligan kan hitta på lite oväntade saker här hemma.......

Kramelikram5 kommentarer:

 1. Hejsan!blev ju fint med vit duk,för bordet se förjävligt ut

  SvaraRadera
 2. Ska jag tacka för den kommentaren vill jag gärna veta vem som ger den....

  SvaraRadera
 3. Miffot som skrev kan ju tänka om lite, det är förfan inte den svaga anonymas bord och Paula skulle ju förmodligen inte ha bordet om hon inte tyckte om det!?
  Blir fruktansvärt irriterad och ledsen på sådana människor hoppas du tänker till lite nästa gång du skriver något. Du har ett superfint bord Paula byt aldrig eller gör om det!

  SvaraRadera
 4. Bry dig inte Paula. Det finns alltid människor som mår dåligt själva men som stillar sitt dåliga mående genom att hitta fel hos andra.
  Styrkekram och stå på dig. Mig inspirerar du =)

  SvaraRadera
 5. Till den personen som ska klaga på min systers underbara hem borde verkligen tänka till lite! Du har nog ingen stil eller personlighet!! Detta vackra bord är personligt,ett hem säger mycket om en människa och Paulas hem är det vackraste just för allt är personligt, allt speglar denna mysiga familj! Kram på dig min bästa syster!

  SvaraRadera