tisdag 12 oktober 2010

Ett litet sår....Ska man ge vissa människor utrymme? Jag får inte många kommentarer på min blogg men är alltid glad för de jag får och de besökare jag har. Men inte igår. En kommentar gjorde mig glad men två gav mig tårar. Jag vet att jag inspirerar endel människor och det är viktigast. Men inatt har jag varit ledsen. Ledsen för att någon tagit sig friheten att göra mig ledsen. Jag undrar om detta var tanken för i såfall grattis till dig eller kanske stackars dig?

Jag kommenterar ofta inlägg på bloggar men ALDRIG för att någon ska falla. Jag vet en bloggerska som får mycket hårda ord och jag beundrar henne för att hon fortsätter blogga. Jag faller lätt men det är inte mycket som får mig att ligga länge.

Jag älskar vårt matbord och våra stolar. Annars hade de inte stått där. Enda anledningen till att duken hamnat på bordet är för att färgen tyvärr lossnar:( Jag har brottats med tanken att byta ut det fina bordet men nu är jag säker på att det får stå kvar.....i allafall tills jag inser hur ohållbart vit duk är med en 2,5 åring.....


2 kommentarer:

 1. Människor utan empati kommer tyvärr alltid att finnas. Människor som klampar på utan att tänka efter innan dom agerar. Människor som sårar.

  Kram till dig och ditt vackra vita hem!

  /Jenny M

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt med människor som vill förstöra och såra andra människor...
  Jag tycker du har ett underbart fint hem, jag blir inspirerad till att fixa med mitt egna!

  stor kram
  Emma

  SvaraRadera