lördag 16 oktober 2010

Äntligen!!

Ja äntligen är det morgon och man kan gå upp. Inatt ville jag verkligen målat lister i källaren men det är så förfärligt mörkt på natten och någonstans så talar ju kroppen om att det är natt och då ska man sova. När jag tillslut somnade runt klockan 03.30 så blev jag väckt efter en timma..........sen fick jag sova från 04.30-07.30 och det är ungefär den sömnen som räknas inatt. Men trots detta blev jag faktiskt aningens piggare bara av att vakna och se det underbara vädret ute.
Kallt och soligt!!

Tänkte på dig fina vännen J inatt som gett mig en kommentar i mitt tidigare trötta inlägg. Jag vet att det finns fler stackars trötta trasor där ute. Och av någon konstig anledning så orkar man men humör svängarna får man brottas med. Och allt går lite långsammare.
Såå tråkigt.....

Idag börjar jag lugnt och stillsamt vid datorn. Nela och jag plockade fina kastanjer och gjorde en dörrkrans igår. Hur gör man?
De små rackarna är inte så hårda som man tror. Man tar najt tråd och snurrar på kastanjerna och vips blir det så här fint:)
Eftersom jag gillar foto gillar jag ju photoshop så kransarna visas här med lite ändring som kallas sepia.


Hoppas ni får en härlig Lördag!!!

Kramelikram
1 kommentar:

  1. Jag brukar tänka på dig också när jag är inne i mina hopplösa "sömn-perioder". Då känner jag mig inte så ensam. Kram på dig!

    /Jenny M

    SvaraRadera