måndag 7 mars 2011

Mjölkfritt


Nu har lilla stumpan varit mjölkfri i en månad och i helgen då inte nr2 hade kommit på nästan 3 dygn så var vi givetvis oroliga för i vanliga fall brukar det innebära att det inte kommer utan hjälp. Men oj vad lyckliga vi blev då vi nu efter att vi endast ger hälften av medicinen är bättre än någonsin och efter 3 dagar är det nemas problemas för henne. Det är i dessa lägen vi är glada att vi till slut tog tag i det själva och inte lyssnade fullt på läkarna som endast såg Nelas mag problem som ett vanligt förstoppnings problem som med hjälp av lösande mediciner skulle växa bort. Jag tillhör de som inte tror att saker bara är, det finns alltid orsaker till varför saker och ting är som dom är. Tack för ännu ett bevis! Tråkigt bara att man måste bli sur, tvär, tjatig och må dåligt för att man inte tas på allvar innan det händer något. Man orkar inte kämpa i motvind för länge så då undrar jag hur många barn som far illa där föräldrarna tillslut ger upp och inte orkar vara tjatiga och ifrågasätta.
Vi har tjatat i snart 2 år:(

Vi har nu i morse varit hos läkaren med hennes öron så just nu känns det som det ena avlöser det andra.
Oj vad positiv jag var idag. Jag är lyckligt lottad över att ha världens bästa Nela hos mig och vill ju givetvis hennes bästa så jag tänker inte sluta att vara pain in the as morsan.

Bilden jag visar idag är för ett år sedan då jag började så fröer inne hmmmm i år blev det stickning istället:)



Kramelikram



3 kommentarer:

  1. Usch ja tyvärr är vården dålig på det viset..
    Har själv gått till vårdcentralen med mina krämpor men inte fått hjälp utan fick på egen hand tjata mig till en tid hos specialist!
    Tänk dom som inte orkar stå på sig..
    Hoppas det blir bra med sötnosens mage!!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  2. Jaa visst finns det det!
    Vår lokala färgaffär blandar till vilken kulör man vill!
    Jag målade vårt kakel i lilla stugan med samma färg!
    Helt underbart väder här oxå, vi har inte så långt oss emellan tror jag! ;)

    Kram Liza

    SvaraRadera
  3. Jag vet precis vad ni går igenom.. Min minsta hade jättejobbigt med sin mage, matvägrade & skrek som besatt om nätterna i nästan ett halvår när hon var under ett år. Vi tjatade & tjatade & till slut efter att ha blivit riktigt förbannade lades hon in på barn. Då var hon så orkeslös att hon bara ramlade ihop! Vi låg inne två gånger under loppet av bara några månader & domen blev till slut mjölkproteinallergiker! Nu när hon är sex år har det vuxit bort & hon mår lika bra som vilken unge som:)
    Men det är för dåligt att man inte blir tagen på allvar tycker jag.

    Lycka till!

    SvaraRadera