onsdag 15 september 2010

Vad man vill och inte vill.....

Det finns mycket jag tycker är roligt och brinner för. Men det finns vissa saker jag tycker är mindre roligt, politik är tyvärr en av dessa. Jag är inte bra på att argumentera varför jag tror på vissa saker och andra inte. Förmodligen för att jag inte är helt insatt. Jag har alltid röstat och tycker det är viktigt. Jag vet vad jag ska rösta på. Men idag känner jag mig nervös inför hur valet kommer sluta på söndag. Jag ska gå och rösta i morgon och det är bra att ha olika åsikter men just nu önskar jag att flest tänker som jag. Min röst känns viktig!

Jag går till en privat läkare som än så länge inte kan välja bort mig som patient. Alla ska ha samma rätt till samma vård oavsett tjocklek på plånboken. På min salong gör jag inte finare slingor på någon som vill betala mer. Alla blir lika fina!! Så vill jag att samhället ska se ut.....

Den som gapar efter mycket mister oftast hela stycket

psssst......den som efter detta inlägg tror att jag som egen företagare röstar blått är helt ute och seglar


3 kommentarer:

 1. Jag är inte heller särskilt insatt i politiken. Men jag vet att min pappa som är sjuk och min bror som är ung och arbetslös har fått det betydligt sämre under dom sista 4 åren.

  Jag kommer inte heller att rösta blått och jag är väldigt orolig över resultatet på söndag. Men vi ska ju ägna oss åt roligheter på söndag så vi tänka på annat just då =)

  Hoppas att alla som inte gillar Mona S ändå inser att "den röda sidan" behöver deras röst så att dom inte struntar i att rösta.

  Kl 05.00 på söndag. Är du redo då?

  Kram Jenny M

  SvaraRadera
 2. Tjohoo om jag är redo?? Har varit redo i 14dagar!!
  Tur vi 2 är överens på resan när vi åker en så viktig dag. Håller tummarna att resten av damerna är lika kloka som vi:)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Helt rätt, du skriver så bra! Heja rödgröna! =)

  SvaraRadera