fredag 27 juli 2012

v 40



Kom ut nu bebis säger Nela!!

Slutspurten är här! Nu är vi i v39+2. Vi hoppas att även bebis inser detta och vill komma ut till oss någon av de närmsta dagarna. Sista veckan och det känns redan som vi gått över en vecka. Förmodligen för att Nela föddes i v 38+0 och då med planerat snitt pga säte. Vi behövde inte gå och undra och vänta på när och hur det skulle starta och inte heller vilken smärta som väntar. Men oj vad spännande detta är!

Lite sammanfattning av denna graviditet så här långt......
 
Vikten är +17kg. Jag har gått upp lika mycket som när jag väntade Nela och det pulserar en hel del i fötter och ben av massa vatten.

Sf måttet nu är 36 och när Nela föddes låg det på 34 så lite större än Nela borde denna lilla skatt vara.

Åh lilla bebis vad du är efterlängtad. Nu vill vi mer än gärna träffa dig. Hoppas, hoppas det är sista bilden på magen här på bloggelibloggen.



Kramelikram



4 kommentarer:

  1. Tror att jag såg dig på Möllstorp i torsdags, så fin i din mage.
    Här väntas det också på att bebis ska komma, är i vecka 39+6 idag och känner precis som du att vi redan gått över. Tänk om den ska stanna därinne i 15 dagar till, då blir jag tokig.
    Hoppas att din skatt kommer snart och att allt går bra!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  2. Ja vi var o svalkade oss på Möllstorp i torsdags. Helt underbart skönt att känna sig lätt som en fjäder i vattnet hihi

    Nej vi hoppas verkligen inte på några +15 dagar. Tycker redan vi börjar bli tokiga här hemma. Håller tummar o tår för att vi inte har alltför envisa bebisar i våra magar!

    Lycka till!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig bild:) Och så fin du är!
    Kram Emma

    SvaraRadera