söndag 26 december 2010

Toppstjärnan





Jag hade gärna sagt som de flesta att julen har varit mysig och härlig men nej. Denna jul kommer inte gå i repris. Vart ska jag börja denna positiva resa?

Torsdag:
Köra ut julkort i snöyra då vi inte hann skicka dom i tid. Under denna resa tappade sambon sin telefon, som skulle ta emot mess om sin 30 års fest som är om 2 veckor. Med andra ord inget bra humör där inte. Stressat ut och handlat julmat igen, igen och ja en tredje gång under torsdagen.
Det var på håret att julafton som va hos oss blev inställt och jo tack innan jag somnade på julafton försökte jag planera hur nästa års julhelg ska se ut. Utan stressig in handling av julmat, om möblering av vardagsrum och nära separation. Tack än en gång farmor och farfar för ni tog hand om lilla Nela i sista minuten på tordags kvällen så vi kunde pussla ihop vårt liv.

Jag avslutar nu med några goda karameller.
Några av de fina julklapparna jag fick av tomten i år var topp stjärnan och fina små änglar som min duktiga och pyssliga mormor gjort.
Den fina krukan x 2 utav en av Nelas farbröder.
Jag fick boken Lev vackert men x 2 så en får jag byta men hoppas kunna byta till deras andra bok Inspiration i vitt som blir från min käraste.
Lilla Nela har sparkat runt på sin älskade sparkcykel flera varv än som går att räkna och det förstod vi då gammel farfar fick goaste kramen då hon öppnade denna julklapp.

Och igår fick vi äta godaste julmaten och vila, vila, vila hos svärföräldrarna. Tusen tack igen!

Kramelikram




3 kommentarer:

  1. Hursom blev det en jättefin julafton med mycket kärlek och glädje, det ska ni veta.. :-)
    Va glad jag blir att du tyckte om krukorna!

    Stor Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vilken mysig blogg du har!

    Mvh Liza

    SvaraRadera
  3. Slutet gott... allting gott... :)
    det blev ju bra Jul till slut, verkar det som :)

    SvaraRadera