söndag 17 juni 2012

Kreativ fika



Ibland undrar jag om vi tillåter vårt lilla busfrö att vara "för" kreativ. Kan man vara det eller rättare sagt får man det? För oss får hon det. Hon är otroligt kreativ och följden blir oftast att man får städa lite extra då det gärna blir kladdigt. Hennes ideer är nästan alltid helt tokiga men oj så härligt att se möjligheter i vartenda litet hörn och faktiskt våga prova. Detta har vi även fått bekräftat att hon vågar även på dagis. Såå härligt!!
Hon älskar att leka med andra barn och älskar att vara bland mycket människor men det är lika härligt när man hör henne sjunga och njuta i fulla drag av att pyssla i sin egna lilla värld.

I morse när hon borstat tänderna och jag fixade med annat skapade hon dessa sötsaker. Nelas stora favorit är glass så sina koppar fyllde hon med blött papper och givetvis måste man ju toppa glassen med något och denna gången blev det rosa tandkräm.

Så vips hör man -nu är det varsågoda!! Det var bara att slå sig ner vid hennes fika bord när hon dukat klart och trots att man inte "ska" ha tandkräm där så nämner jag det inte ens då hon är mäkta stolt över sina skapelser.....

Observera färgerna som matchar vid varje plats.....kommer hon bli lika match skadad som sin mamma?!





1 kommentar:

  1. Jag tycker ni gör rätt i att "ignorera" kladd & liknande..skaparlusten ska man ta till vara på & uppmuntra:-)
    Härligt läskande "glassar"!

    Kram

    SvaraRadera