lördag 21 april 2012

Magen v 26




Nu är vi i vecka 26 snart v 27 av denna graviditet. Oj vad tiden rusar iväg nu. Jag jobbar bara lite mer än en månad till.
Jag har för tillfället inga galna cravings och jag mår bra. Vi sover gott allihop i familjen så när jag vaknar runt 6 är jag super pigg. Jag ska försöka samla på mig en sömn bank inför det som väntar om 3 månader.

Det är roligt att höra alla kommentarer om magen just nu. En del tycker den är stor medan andra tycker den är liten. Men enligt bm var mitt sf mått på 25 precis lagom. De som gissat har gissat att det är en liten gosse i magen...hihi så var det när Nela oxå låg i magen så vi får se. Jag går snabbt förbi de små pytte kläderna i affären än så länge då jag vet att det är svårt att låta bli att handla när man börjat.

Jag längtar efter att få träffa liten samtidigt som det är mysigt att känna de små sparkarna och snurrandet i magen så jag försöker njuta där jag är just nu. Inga fler känningar av sammandragningarna jag kände av för någon vecka sedan bara de små som ska dyka upp mer och mer. Så jag känner mig inte lika orolig. Foglossningen kommer och går olika dagar.





2 kommentarer: