söndag 12 februari 2012

Vilket skämt!
Ja jag tror det är någon som skojjar med mig. Jag är ledsen att min blogg just nu inte är det bästa feel good bloggen att kika in på. Trodde jag skulle få känna mig positiv och sprudlande pigg och glad nu när gravid spyor och trötthet försvann!! Men nej.
Jag trodde min förkylning var borta men ack så fel jag hade. Ryggontet försvann i torsdags men förkylningen satte fart igen med ondaste trycket i bihålorna. Fy tusan i havet vad ont. Jag får lätt det annars men nu när jag är gravid finns inte mycket man får ta för att lindra. Fick tillslut bort värsta trycket med att dra igenom mycket egen koksaltlösning i näsan. Men den mesig feber som jag haft sedan i torsdags kommer och går om dagarna. Jag är helt sänkt. Det är just nu inget att rekommendera att vara egen företagare och helt själv. Vore skönt att veta när jag kommer kunna stå på jobbet igen. Jag tar en dag i taget.

Som ni ser ovan så har lilla prinsessan i alla fall äntligen piggnat till. Så idag fick hon gå på gympa. Behöver jag säga att det var uppskattat? Själv trillade jag ihop i soffan efter 1,5h som åskådare på gymnastiken.
Nej det känns tyvärr inte som min kropp är redo för jobb i mån heller.....

Hoppas ni är pigga,
att mina trista bassillusker och dåliga energi inte hoppar genom datorn till er!Kramelikram

2 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg och hoppas du får en trevlig kväll :) tänkte komma med ett söndagstips:
  Go Attention har en alla ♥-ns dag kampanj på 25% på hela sortimentet, hoppas ni hittar nå snygga plagg :) www.goattention.se
  Eller kika in på min blogg nikitaam.devote.se :) Kraaaam

  SvaraRadera
 2. Hoppas du mår bättre idag!!

  Kram/ Johanna

  SvaraRadera