lördag 14 januari 2012

Lugn lördag


Efter förra inlägget kanske det är läge att tala om att om någon skulle fråga mig vilket dagis jag tycker deras barn borde gå så skulle jag garanterat säga Nelas dagis! Man lämnar över allt ansvar av sitt barn till någon annan vilket för mig är ett av det svåraste uppdraget jag har som förälder. Och ibland händer det att man tycker att någonting borde sköts annorlunda och i vissa fall blir man som förälder ledsen. Vid vissa tillfällen är man känsligare inombords än andra och då är det svårare att hantera situationen och så var det i detta fall.

Det som är viktigast för mig i dessa lägen är att dagispersonalen lyssnar och det gör dom alltid. Och Nela skulle gärna vara på sitt älskade dagis även på helgen och bättre betyg är väl svårt att få?


Hoppas du som kikar in hos mig får en trevlig lördagskväll


KramelikramPssssst.......om ni inte gillar bilder av blommor kan ni göra en paus i att kika in här för nu börjar det flytta in många små väldoftande sötnosar här hemma som jag bara inte kan låta bli att fota.....kan i o för sig hända att det dyker in andra spännande nyheter här inom kort :)
1 kommentar:

  1. Jag älskar bilder på blommor!;)
    Köpte med mig en fin liten kruka med vit pärlhyacint idag..man längtar ju så efter våren & alla blommor som kommer med den!

    Kram Helena

    SvaraRadera