onsdag 11 januari 2012

En dagSnön stannade hos oss en dag. Nela hade haft sina tunna fingervantar ute på dagis och var besviken över att hon fått gå in då hon hade ont i fingrarna. Det låg 3 olika tjockare vantar i korgen oanvända. Ok alla vantar blir blöta tillslut i slask men fingervantar hallå vilken vuxen människa hade haft det en timma ute? Nej trött och ledsen blir jag......igen.

Så en varm bild på en fin pärlhyacint kändes välbehövligt idag.


Kramelikram4 kommentarer:

 1. Tycker inte det här är rätt forum för att hänga ut dagispersonal... Kanske ska börja skriva om frissor som man inte är nöjd med oxå då kanske...som typ när man ska bleka blonda slingor som sedan visa sig ha blivit orange ist för blonda...och kunden inte ens blir erbjuden att komma tillbaka och göra om det...

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag tycker absolut du kan börja blogga och skriva om då du är missnöjd med din frisör om du känner att du behöver det.
  Jag hänger inte ut en enskild person.
  Hoppas innerligt att du inte jobbar på dagis om du tycker att jag inte skulle reagera.

  Paula

  SvaraRadera
 3. Man kanske måste tala om ifall man inte är nöjd. Kan ju vara svårt att läsa tankar. Vore nog ett bättre sätt att få det fixat än att kommentera barnsligt på en privat blogg. ///Eva-Karin

  SvaraRadera
 4. Eftersom Paula inte skrivit vilket dagis det gäller så är det omöjligt att någon blir uthängd och om man känner sig missnöjd så får man väl säga det och diskutera fram en lösning istället!?
  Har då aldrig varit missnöjd med mitt hår efter jag varit hos denna TOPPENFRISÖR eftersom vi kan hålla en dialog serru! :-)

  SvaraRadera