torsdag 11 april 2013

HusvisningarOjoj vad trött jag var igår efter första husvisningen. Men glad i hjärtat att det verkar finnas fler som gillar vårt hus som vi lagt ner vår själ på. Nu nga dagar ska jag inte fixa o dona med något här hemma. Hoppas på fint vårväder i helgen så vi kan vara ute och njuta. På måndag är det en andra visning och jag tror o hoppas jag kommer känna mig lite lugnare då......

Tack för era goa kommentarer!! Tänk att jag tror alla känner oro inför en flytt hur spännande o roligt det än känns så lämnar man sitt hem o en punkt i livet där man känner sig trygg. Sitt hem hem. Men jag är säker på att vi kommer trivas i nästa som vi är lite smått förälskade i hihi o en förälskelse kommer med hjärtat o då blir det rätt:)) Ser fram emot att starta en ny liten blogg från vårt nya hem framöver!!


Kramelikram

4 kommentarer:

 1. Underbart fint ni har!
  Visst är det så men roligt och spännande att flytta till något nytt
  trevlig helg
  kram Tina

  SvaraRadera
 2. Oj va spännande! Kul att så många verkar intresserade :) Men förstår att det måste kännas både stressigt och nervöst! Så roligt för er med en nystart i ett hus ni förälskat er i :) Ska bli roligt att få följa med på färden! Trevlig Helg! Här vräker det ner snöblandat regn från en grå himmel...suck!!! Nåja, vi får mysa inne :)

  SvaraRadera
 3. Så himla spännande! Hoppas det går bra! Lyckoönskningar! Spännande med nytt sen *nyfiken i en strut* ;-)
  Må så gott! Kram Lina

  SvaraRadera
 4. Hej

  Hoppas att det har gått bra med visningarna.
  Visst ör det Pirrigt ich framförallt att allt ska gå i vägen.
  Så kul med nya utmaningar ! :)

  Ha en fin fin helg och kram från mig

  SvaraRadera