fredag 22 mars 2013

Vad gör vi?!


När mäklaren varit här igår o fotat satte jag mig i trapphuset och frågade mig vad vi pysslar med!? Ska vi sälja vårt hus!? Vårt hus som vi har kämpat så med i 9 år och både älskat o hatat. Himmel och det värsta är ju att man inte vet om det var rätt förren det tillhör någon annan. Hua så läskigt! Men vi får hoppas att ödet talar om vad som är rätt för oss. Jag trodde inte jag skulle känna så här men det gör jag........och då har vi inte ens sålt än hihi tur jag har några stöttepelare som följer med på denna resan.....

Trevlig helg önskar jag er!!

Kramelikram


3 kommentarer:

 1. Jag känner lite så med att föräldrarna ska sälja. Jisses, jag har växt upp i det där huset, bott 20 år där nästan.
  Vad håller de på med liksom... Men nu när det har legat ute ett par dar så känns det inte lika jobbigt längre. Lite jobbigt var det att kolla på alla bilderna på VÅRT hus, som vi fixat och donat i, valt tapeter, färger, golv... Jag har inte bott där på 3 år, men ändå.

  Det kommer bli bra för er!
  kram <3

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli alldeles underbart. Men jag kan lova att jag förstår precis hur du känner.
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att det måste kännas jättejobbigt att lämna, men tänk på att det egentligen bara är ett skal du kommer skapa ett lika vackert och ombonat hem innanför nästa skal och då kommer det kännas som hemma. Vi ska kolla på ett hus på söndag (hemlis), vi ska bara kolla men ändå så har jag också tänkt tanken att hur ska jag kunna lämna vårt hus??! Men vad är det som säger att det inte kan bli lika bra om inte bättre i ett nytt hus. Det jobbigaste skulle nog bli att veta att någon annan bor i "mitt" hus. Men livet förändras hela tiden och ibland måste man nog bara våga! Dessutom är det ju ett jättefint hus ni flyttar till Paula:)
  Kram Emma

  SvaraRadera