onsdag 28 november 2012

Ego







Ja just nu är jag nog lite ego. Jag tycker jag får vara det! Det är roligt att köpa kläder igen. Det är jättefint att vara gravid. Men med 20kg  plus på min kropp var det inte kul med kläder mot slutet. Nu är kilona borta. Lite slappare format har kroppen dock hihi men skönt att känna igen sin kropp lite igen.

Idag plockAde jag fram denna fina virkade. Jag har velat hitta en brouch men idag kom jag på det enklaste o fint blev det. En liten spets såklart!!

Nu vankas det pepparkaksbak med sånna där underbara människor som man är såå lyckligt lottad att få äran att ha i sitt liv! Efter det läkar besök med Nela då hennes mage inte är som den borde. Så det blir toppen att tanka energi inför detta.

Och vet ni!! Jag älskar instagram så det blir mycket av dessa bilder även här!

Ska försöka pausa ulligulliga bebis o familje bilder. För nu ska jag ju tanka er med lite adventsfiint framöver!!



Hoppas du får en fin onsdag!

KRAM



Ingår alltid liiite kaos....






Den fina doptårtan fick stumpan av farmor o farfar.
Jag hade bestämt att inte fixa så mycket mer men jag hade sett massa fina bilder på cake pops och huuur svårt kan det vara?!
Det var under fredag fm kaos i köket hihi
Så nu tänkte jag skriva hur jag gjorde o vilka tabbar jag gjorde.


16 st choklad cake pops

 1 paket ballerina
 100g philadelphia ost

vit choklad

Mixa ballerina o blanda i osten.
Smält chokladen över vattenbad. Jag hade i olja

VIKTIGASTE som jag missade. När du rullat de små bollarna o satt dom på grillpinnarna så ställ dom i frysen ca 30min!!

måndag 26 november 2012

Otilia Signe Elsa


 



Nu är lilla Otilia döpt. Och hemma börjar jag göra advent fint.
Gissa om Nela älskar sina guldskor hon hade på sig hihi......



onsdag 21 november 2012

Lite energi


Än en gång blir jag påmind om att naturen ger mig energi. Och då jag sover väldigt dåligt och gjort en tid nu så behöver jag hämta energi direkt när jag får tillfälle. Så igår började jag hämta hem lite grönt att göra advents fint med. För nu är vi snart där!

Kramelikram

lördag 17 november 2012

Mixa o matcha


Idag har jag börjat planera dopkläder. Dopklänningen är virkad och denna lilla söta blir till efteråt.
Vi har fått kämpa med våra humör här hemma idag då sömnbanken är tömd och vi har lyckats vara vänner hihi. Så det blev en bra lördag tillslut.

Hoppas ni har en skön lördag! 



fredag 16 november 2012

Små små tassar....



Tanken var att dessa små söta kort skulle skickas som inbjudan till Otilias dop men första inbjudan fick komma på telefonen då jag är trött som ett kryss och då tappar man tyvärr bort hälften man ska göra. Så de små tassarna kommer väl som en påminnelse nästa vecka.
Jag har letat runt på nätet om tips på söta inbjudningar men det var inte så lätt. Jag kom tillslut själv på denna fina iden så hoppas jag kan inspirera någon annan som letar.


Trevlig helg!

Kram



söndag 11 november 2012

Bästa!!



Det finaste i mitt liv har jag fångat här!
Idag är det fars dag och Nelas fråga då jag började prata om det förra helgen. Vad får dom papporna som inte är snälla?!? Ja vad svarar man på det?

Pappa P behöver inte oroa sig  för Nela visste direkt vad hon skulle köpa och helst hade hon gett det redan samma dag såklart. Kärlek när den är som varmast i hjärtat.

Så grattis till pappa P o alla andra snälla pappor idag!




fredag 9 november 2012

Äntligen!


Nu är hela högen med jul inspiration framplockad!!!
Än så länge är det en ny inköpt men det lär bli fler....


Trevlig helg önskar jag dig!

torsdag 8 november 2012

Fint fönster....


Nu har jag haft en vecka med mycket ammande om nätterna o de senaste kvällarna har jag velat börja med ersättning då Otilia inte varit den lilla sol stråle vi är vana vid. Idag har det kännts bättre så jag hoppas denna tillväxt period är över. Hon ville nämligen inte äta ersättning när vi provade så aningen stressad kan jag lova att jag blev.

Idag har jag äntligen målat klart fönstret i köket med tavelfärg som jag länge velat och ja det gav mig lite extra energi. Vår konstnär Nela har fått en egen ruta....

fredag 2 november 2012

Bök o stök


Lillasyster är raka motsatsen till sin storasyster när vi pratar sömn. Hon somnar helst själv och sover mesta delen av natten i sin säng. Äter oftast 2ggr o inte 4ggr. Inatt har hon varit orolig i magen så plötsligt kom jag på hur trött jag var när Nela var bebis. Hon sov ju bäst i famnen dag som natt. 


Men som alltid är det ju mamma som är trött dagen efter inte bebis....l

torsdag 1 november 2012

Blått



Idag välkomnar vi november månad. Och vad betyder det? Jag börjar plocka fram mina gamla jultidningar o få massa jul inspiration.  Pyssel, bak o godis. Jipppi!!! Förra julen var jag gravid o kräktes mer än jag njöt av alla gosaker. Mina 20 gravid kilo har jag endast nåt pyttekilo kvar av nu o de flesta gamla byxor kommer jag i så i år ska här ätas gott.

Kökssoffan kommer inte vara blå länge till. Jag ser rödrutigt tyg framför mig med gamla vita lakan kuddar......


Kramelikram