måndag 31 oktober 2011

Sprakande höst färger!




Har i helgen gjort det lite höst fint i några krukor ute. Färgerna och dofterna är helt underbara på hösten. Alla årstider har dofter som ger kroppen ett lugn. Så ta er tiden att gå ut och kika och lukta!

Kramelikram


fredag 28 oktober 2011

Trevlig helg!




Hemmagjord kebab stod först på kvällens goda meny. Ett glas rött och nu blir det mysa ner sig i soffan med hela familjen. Chokladen med smak av sea salt och såklart mitt garn och mina stickor.

Trevlig helg önskar jag er!

Kramelikram




måndag 24 oktober 2011

Lugn start




Denna veckan startar jag upp lugnt. Medan sambon gick till jobbet och Nela sussade gott tog jag fram min nya vän.......yoga mattan. Ungefär en kvart yogade jag lugnt själv andra kvarten var min lilla solstråle med och yogade på andra halvan av mattan. Titta mamma jag kan! Och jag kan inte annat än att hålla med.

Helgen har varit lugn men gårdagen var en sån där dag då jag trillade ner på botten och kände mig otillräcklig och trodde för ett tag att jag inte gjort rätt med varken det ena eller det andra. Men den dippen är nog ibland välbehövlig för mig. När jag klättrat upp har jag rannsakat mina känslor och mig själv och då känner jag mig plötsligt starkare. Många gånger undrar jag om jag är den enda som tänker som jag gör. Jag vet att det finns fler. En av dom är min andra hälft som är trygg och stabil och undrar varför jag ens får för mig att tvivla. Jag tänker som jag gör och huvudsaken är väl att jag tycker det är rätt....eller hur?

En trevlig vecka önskar jag er!



Psssst........idag är det 2 månader till julafton!! Hmmm innebär att om sådär 2-3 veckor är det jag som smyger fram med bla Peter Jöbacks julskiva. Ska nog snart traska i väg och inskaffa mossa, lingonris och lite annat som kan behövas i mitt pysslande....







onsdag 19 oktober 2011

Växer så det knakar






Trots att kylan kommer smygande ute så växer mina gröna växter hej vilt inne. Murgröna o Hjärtan på tråd tillhöra min gröna favoriter. Sköna onsdag är här igen och vips så är även denna vecka förbi.

Jag hoppas min förkylning är så gott som borta i morgon så jag kan yoga.

Tjingeling och ha det gott!



söndag 16 oktober 2011

Frukost på sängen



Väntar på att sconesen ska bli färdiga sen ska jag trippa upp med brickan och lyxa med frukost på sängen. Nela har inatt sovit hos farmor o farfar men oj vad lustigt det känns när hon inte är hemma......




lördag 15 oktober 2011

Frostig morgon





Äntligen är hösten här på riktigt! Gillar verkligen när man kan ta på sig mysiga koftan och mössan är självklar när man går ut. Just nu är det som allra bäst. Solen skiner nästan varje dag men lufen är kylig.....mmmmm härligt.

Trevlig helg!

Kramelikram



tisdag 11 oktober 2011

Det ska vara färgladigt!





Ja just nu pågår målning av Nelas säng. Blir några lager så det får bli lite då o då....ingen brådska här inte:) Men eftersom vitt inte är Nelas favorit färg och inte ville ha sängen vit utan gul och färggladig som hon säger så piffar jag nu så gott jag kan med alla möjliga färger. attans jag brukar tycka att hon ska få vara med o bestämma men inte allt, lite vill jag allt bestämma. Det börjar ju ta sig med lite mer färg!





torsdag 6 oktober 2011

Jag gick bara förbi.....


För mig är det något magiskt med rosor. Särskilt vita eller svagt rosa. Kan ni tänka er att jag gick förbi denna ljuvliga syn i blomsterhandeln igår och den fick inte följa med mig hem. Den enda blomman på hela den stora platsen där perennerna såldes ut och jag drogs som en magnet....hihi. Alltid spännande när man blir förvånad över sig själv. Men jag kunde inte låta bli att fota den.

Efter denna vackra syn känner jag mig nu redo för alla sprakande höst löv......


onsdag 5 oktober 2011

Plåster på såret...



Här är bordet! Och såklart blev det godkänt och passade bra:) Frågan: Ska det oljas målas??

Jag tänkte väntat lite men igår var ingen bra dag. Nu är läkartid bokad för Nelas mage och jag tänker inte ge mig förres vi/hon får den hjälp som behövs och inte bara svaret det är vissa barn som har det så här:(( Gode värld vi går under av att behöva plåga henne med klyx.

Så bordet var jag värd att köpa igår.

Idag skiner solen så det blir en sväng ut i trädgården på vår lediga fm


Kramelikram




tisdag 4 oktober 2011

Nu igen!





Tro det eller ej nu har jag hittat ett bord som jag bara måste ha!! Attans jag tänkte ju starta det där med att vara nöjd med det man har.....hmmm. Ja köksbordet är jag super nöjd med och tror inte jag kommer hitta något bättre men vårt vardagsrumsbord är liiite litet så såklart hittar jag bättre bord dit. Så nu är frågan om jag ska köra över stackars P och köpa eftersom jag vet att han kommer säga.......det blev ju mycket bättre med det nya större bordet hihi
Stort med tjocka svarvade ben!! Kan det bli fel?

Igår på min lilla runda på fm köpte jag bla den söta lilla korgen.

Tänk att det kan vara så roligt med inredning.

Kramelikram

söndag 2 oktober 2011

Go kväll

Pappa P är och jobbar, jag o Nela seegar oss. Tänkte visa en bild på en av de fina tunikorna som inhandlades när jag var och shoppade loss i ullared men attans vad svårt det är när det är mörkt! Och sen är jag som jag sagt innan inte så haj på att fota mig själv. Men blå är den och kommer vara höstens stora favoriter i min höst garderob. Älskar verkligen blå kläder när jag har koppar färgat hår.

Kramelikram





Ett år



Detta lilla myrsine träd köpte jag för ett år sedan. Den klarar att torka ut mellan vattning och det passar mig perfekt. Har tänkt inhandla en riktig myrten, det verkar som de är känsligare för torka men när jag hittar en så tänker jag prova.


Hoppas ni har en skön söndag!