måndag 25 april 2011

Finaste!



Inatt har vi sovit supergott allihop och så även dockan i Nelas superfina dockvagn. Jag kan inte se mig mätt på denna fina vagn. Leksaker tillhör ju inte favorit dekorationerna hemma hihi men denna få mer än gärna stå framme. Så nöjd Nela och nöjd mamma.

Idag väntas kalas igen så snart ska det dekoreras tårta. Sedan ut i trädgården som jag inte hunnit hälsa på så mycket denna helgen.

Måste berätta om min underbara dröm inatt. Ett gott tecken på god sömn är när man drömt och inatt har jag än en gång drömt om mitt drömhus hmmm önskar att någon siare kunde tala om vad detta betyder.......
.......såg breda golvplank, många mysiga rum, glasveranda och bevarat gammalt kök.......och så pratade jag med den gamle mannen som bor där nu.......
Kramelikram


söndag 24 april 2011

Kalas pinglan







Idag har vi haft kalas för vår lilla Nela som fyllt 3 år.
Det var en trött men nöjd tjej som somnade på 5 minuter då vi mös ner oss i soffan klockan 19. Hon vaknade i morse klockan 05 och var mycket tydlig med att det var morgon och då skulle hon få presenter och tårta:)

Två av favoriterna idag var älvdräckten hon fick av gammelfarfar och hello kitty tårtonrna jag har bakat till henne. Tårtbottnarna var inte roligt att göra men oj så roligt det var att dekorera:)

Kramelikram



torsdag 21 april 2011

Glad påsk




Trevlig påsk helg önskar jag er!


söndag 17 april 2011

Nu ska det bli av!!




Jag har haft min tatuering på armen i nästan 10 år och lite mer än halva den tiden har jag velat ändra om den så nu är det nog dax. Jag har äntligen kommit fram till vilken känsla jag vill att den ska ha så nu är det bara att komma fram till vem jag ska låta göra den och boka en tid!!
Och så ser ni en liten krummelur på handleden......mitt lilla hjärtas namn har jag haft funderingar på länge...provade att rita dit den i den andra men tycker det blir bättre på handleden....fortsättning följer...... Håller tummarna att jag hinner få det klart innan sommaren:)


Nu ska jag ut i trädgården......


Ljuvlig morgon!




Söndag morgon och när jag vaknade så hörde jag fågelkvitter och såg en klarblå himmel. Vår lediga helg har gått lagom fort och det är väl som alla andra helger då vi varit helt lediga tillsammans att när lördags eftermiddagen kommer så känns det som söndag. Så söndagen är alltså för det mesta bonus:)

Natten till igår var tyvärr ingen bra natt för min del. Jag var vaken 2 timmar och grubblade om kanske för andra litet problem men för mig mitt i natten blev det stort. Så idag när jag återgått till min sömn med endast 2 korta upp vaknande så är jag pigg som en lärka igen.



Lilla Nela som alltid är piggaste lärkan i familjen fyller 3 år om en vecka. Jag ser mycket fram emot att baka en hello kitty tårta som hon beställt:) Hoppas vi får så här fint väder om en vecka så vi kan sitta ute!



Kramelikram




torsdag 14 april 2011

Nyanser av rosa






Det sägs att rosa är en läkande färg så det är kanske det som gjort att det flyttat in mycket rosa hos oss för tillfället. Veckan som gått har varit känslomässigt jobbig på många sett så nu hoppas vi på att vårsolen kommer att stanna hela helgen när vi är lediga.


Kramelikram




tisdag 12 april 2011

Award!


Har fått en award av Liza med fina bloggen Lizas Lantliv.
Tusen tack igen!

Nu ska jag ge den vidare till 5 bloggisar som har mindre än 100 följare!
Har många favoriter men denna awarden ger jag vidare till:


Levindas Värld
Vita Hemligheter
Fröken Gruvhagen
Blenda
Skattskrinet



Kramelikram



torsdag 7 april 2011

.....och så lite glädje.....



Idag har jag fått äran att fota våra vänners söta lilla dotter. En liten sötnos som fyllt 1 år och är såå nyfiken på allt så många bilder blev det:)

När jag fotar släpper jag omvärlden och är helt fokuserad på det jag gör. Jag älskar verkligen att fota så tusen tack!!!




Först sorg......

Först vill jag skriva ett inlägg och tacka för alla gulliga hälsningar. Det är i såna här situationer man behöver en extra kram, någon som lyssnar och vetskapen av att någon tänker på en är guld värd.

Gårdagen var mycket tung och innehöll många tårar. Har även idag fällt tårar och önskat att gårdagen var en otäck dröm men med tiden kommer vi alla inse att så är inte fallet. Vi kommer aldrig mer få höra hennes medryckande skratt eller se hur hon njuter av solens strålar och det är varje gång jag påminner mig om detta som tårarna kommer.

Det konstiga i dessa lägen är att livet utanför den sorgsna bubblan man lever i fortsätter som vanligt. Jag önskade igår innan jag gick till min salong att jag hade haft ett jobb där jag slapp prata med en enda människa och hår kändes så oviktigt men efter en stund på jobbet så insåg jag att jag är så tacksam över att jag får träffa så många varma människor. Och för det mesta gör jag alla glada och då kan man ju inte annat än att hitta lite glädje i all sorg......


onsdag 6 april 2011

Saknad


Idag känner jag och många runt mig en tomhet i hjärtat.
En liten solstråle har lämnat oss.
Jag tänder ett ljus för dig
och hoppas du har det bra i nangijala bland alla andra fina änglar.

Vår lilla Nela undrar varför vi är ledsna, torkar våra tårar och tycker vi ska vara glada.
Det kommer en dag då hon undrar vart en av hennes stora favoriter tog vägen och vi får berätta att hon alltid finns inom dig och i dina drömmar.



måndag 4 april 2011

Drömma är gratis

Jag skulle inte gråta floder om vi fick flytta hit!! Än en gång hittar jag en dröm på Öland:) Vad vore livet utan drömmar?



lördag 2 april 2011

Vilken stil?





Ja hur fastnar man i den stilen man gör? Varför gillar man vissa saker medan vissa saker inte alls faller en i smak? Jag har inte en aning. Ibland kan jag fråga mig om jag verkligen har hamnat rätt i den vita fransk/danska shabby chic världen men jag kommer alltid fram till att svaret är ja. Jag älskar gamla möbler, vita golv, zink och inte en sorts kruka utan många olika.
Och varför köper man ett litet töntigt olivträd som ni ser här om man inte tror att det kommer skötas med hjärtat och passar som fisken i vattnet hemma hos oss:) Jag hoppas verkligen jag kan ta hand om detta lilla träd så det överlever sommar som vinter.

Snart blir det soffan för vi har rensat i källaren hela eftermiddagen. Tusen tack till P som varit här och lekt en stund med lilla Nela som inte tyckte det var spännande att riva golv. Äntligen har vi kommit en bit i vår hemska källare. Kub golvet är borta så nu ska vi börja planera hur det ska se ut. Jag har lovat att kära sambon ska få bestämma det mesta själv!

Nu klockan 21.00 låter det som att stumpan somnat och jag undrar som vanligt hur man kan prata och vara igång konstant i 13h??! Hon sjöng i sängen tills ögonen tillslut slog ihop.....sötnos:)

Kramelikram